Diensten

Onze Diensten

Opslag en overslag

Heeft u als bedrijf niet voldoende opslagruimte of wilt u de stockering outsourcen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, mazelogistics biedt een all-in-one logistieke oplossing aan. Dit wil zeggen dat u de mogelijkheid hebt om uw goederen bij ons te stockeren. In onze all-in-one service zorgen wij voor alles, wij komen de goederen persoonlijk halen en brengen deze veilig naar ons magazijn. Wanneer de leveringsdatum is aangebroken, leveren wij die zo snel en veilig mogelijk.

about-1
Bootstrap Themes

Verpakken van goederen

Bij Mazelogistics heeft u ook de mogelijkheid dat wij uw goederen verpakken en/of ompakken in kleinere delen. Door de ervaring en expertise van onze werknemers, kan u er zeker van zijn dat we uw goederen zo efficiënt mogelijk zullen emballeren. Is er iets specifieks dat u wenst aan de bewerking van uw goederen? Laat het ons dan zeker weten in de offerte. Wat u ook wenst, het gehele traject van opslag, overslag en bewerking is bij ons in goede handen.

Transport op maat

Soms heeft u als bedrijf andere transportbehoeften nodig dan gewoonlijk. In andere gevallen heeft u een bijzondere transportopdracht misschien maar eenmalig of voor enkele keren nodig. Vaak is het vervoeren van goederen erg specifiek en uiteenlopend: bijzondere afmetingen, aparte voorzorgsmaatregelen, onconventionele bestemmingsoorden of levertijden, noem het maar op. Daarom is een kant en klare oplossing vaak niet genoeg. Bij Mazelogistics denken we altijd mee. Al onze services kunnen gecombineerd worden, wij analyseren uw aanvraag nauwkeurig en vinden hiervoor de meest geschikte oplossing. U kan ons altijd vrijblijvend contacteren en wij geven u zonder aarzelen ons advies.

about-1
Bootstrap Themes

Speciaal/adr transport

Bent u op zoek naar een oplossing voor het vervoeren van gevaarlijke goederen (ADR)? Mazelogistics is uw specialist in het veilig en zorgvuldig vervoeren van uw gevaarlijke stoffen. Aan het vervoeren van gevaarlijke stoffen zijn strenge voorschriften en scherpe regelgeving verbonden. Dit is belangrijk vanwege de grote risico’s welke verbonden zijn aan het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare partner als Mazelogistics te kiezen voor uw ADR-transport. Wij nemen de risico’s heel serieus en doen er alles aan om de goederen zo veilig mogelijk te transporteren.

Dag en nacht distributie

Mazelogistics ontzorgt je volledig op logistiek vlak: van het ontvangen, verpakken en stockeren van de goederen tot de distributie naar de winkel of eindklant. Zowel 's nachts als overdag staan we klaar om jouw goederen te verdelen conform de gemaakte afspraken.

about-1