Over ons

Bootstrap Themes
Logistieke dienstverlener Mazelogistics biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

We zijn een jong en dynamisch bedrijf met een grote passie voor transport. Wij focussen op efficiëntie, transparantie, flexibiliteit en duurzame oplossingen. Wij beschouwen onze klanten als partners en streven naar het opbouwen van vaste en duurzame relaties. We trachten altijd onze service te verbeteren en we hechten altijd veel belang aan de wensen van onze klanten, zodat substantiële groei voor ons en voor u kan worden gegarandeerd. Langetermijn relaties zijn heel belangrijk voor ons. Dit zal u ondervinden wanneer u voor ons kiest. Mazelogistics is de ideale partner voor al uw vervoer en service op maat!

about-1
Bootstrap Themes

Missie

Mazelogistics zet zich actief in om het meest betrouwbare transportbedrijf te zijn dat het logistiek proces van uw goederen altijd tot een goed eind zal brengen. Wij willen dat de klanten met een gerust hart op ons kunnen rekenen en zich kunnen ontheffen van de complexe en onnodige opslag - en vervoerskosten.

Visie

Door innovatieve en logistieke maatwerkoplossingen te bieden, streeft Mazelogistics er naar om in de transportsector vooraanstaand te zijn. Door voortdurend met de klant mee te denken en te toetsen wat de behoeften zijn, verbetert de kwaliteit van de dienstverlening continu. Op langere termijn willen we uitgroeien tot één van de beste transportbedrijven van Europa, waar we altijd grensverleggend en kwalitatief te werk gaan. We want to aMaze the world!

about-1